Opgroeien is al lastig genoeg. Je leert jezelf kennen terwijl je stap voor stap je vleugels uitslaat in een constant veranderende wereld. Helaas valt deze last voor sommige jeugdigen zwaar en zullen zij hulp nodig hebben bij hun ontwikkeling. Gelukkig is de jeugdzorg binnen Nederland een ver ontwikkeld systeem van contact en behandeling.

Ondanks de daadkracht binnen de jeugdzorg zullen er altijd uitdagende gevallen zijn waarbij de behandelaar, begeleider of verzorger wat extra handen nodig heeft. Primair zal hier gespecialiseerd zorgpersoneel bij ondersteunen, maar soms is de wens voor fysieke beveiliging van toepassing.

De beveiligingsbeambten van L.V.J. Care and Safety hebben ruime ervaring binnen de jeugdzorg. Velen zijn vader of moeder en hebben uit eerste hand meegemaakt hoe uitdagend het kan zijn om een kind op te voeden. Daarnaast zijn onze beveiligingsbeambten uitgebreid getraind in de omgang met jeugdigen. Tevens streven wij ernaar altijd op te blijven van ontwikkelingen die effect hebben op jeugd, denk bijvoorbeeld aan verspreiding van narcotica, (drill)rappers, social media, hypes en onderwijskundige problematiek.

Door in een vroeg stadium al een vertrouwd contact te bieden aan cliënten kunnen de beveiligingsbeambten van L.V.J. Care and Safety veel gevoelige situaties beheersen, voordat deze uitmonden in een escalatie.

Bent U benieuwd wat L.V.J. Care and Safety voor U kan bieden? Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek.