Indien U zich nu in een situatie bevindt waarbij U direct professionele ondersteuning nodig heeft, bel: +31 (0)70 2303 556

Kunt U nu niet bellen? Wij zijn ook snel bereikbaar via Whatsapp (+31 (0)70 2303 556) of e-mail: info@lvj-security.nl.

Het is niet altijd mogelijk om overal op voorbereid te zijn. Omstandigheden waar U geen invloed op hebt kunnen altijd plotselinge invloed uitoefenen op de dagelijkse gang van leven, helaas ook op een negatieve manier. Zo kunnen veiligheidssystemen uitvallen, kan er brand ontstaan of kunnen er plotseling personele problemen voorkomen.  

Precies voor dit soort vervelende, onverwachte situaties is het prettig om te kunnen terugvallen op een stabiele, flexibele en meedenkende partner die oprecht het beste met U voor heeft.

Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een beveiligingsbeambte ter beveiliging van een beschadigd object, pand waarin veiligheidssystemen zijn uitgevallen óf bij bijvoorbeeld het opvullen van een plotseling ontstaan gat in de personeelsplanning door uitval.

L.V.J. Security biedt dan ook een service aan welke specifiek is gericht op directe, onverwachtse ondersteuning wanneer het écht nodig is. Wanneer U contact opneemt met L.V.J. Security zullen we direct aangeven wat de mogelijkheden op dat moment zijn, inclusief transparantie over kosten en wijze van inzet.

Hierna zullen wij direct één of meer kundige en goed getrainde beveiligingsbeambten naar de door U aangegeven locatie sturen waar zij onmiddellijk kunnen starten met het uitvoeren van werkzaamheden, herkenbaar én onherkenbaar.