Horeca is één van de grootste manieren voor mensen om te ontspannen. Of het nu is omdat het een drukke dag is geweest op werk, om een gezellig samenzijn te organiseren met familie of vrienden of om een zakelijk event op te zetten. De horecabranche binnen Nederland is een toegankelijke en tolerante vrijheidsbeleving, welke cruciaal is voor de economie en bevolking.

Van beurshallen, partycentra, restaurants en cafés tot nachtclubs, foodcourts, stads- en dorpscentra en kantines. De horecabranche bevat een breed scala aan gelegenheden, waar mensen samen kunnen komen. 

Veiligheid is een onmisbare hoeksteen, waarbij preventie een belangrijke rol speelt. Niemand wil natuurlijk een onveilige situatie meemaken tijdens het bezoek aan een horecagelegenheid. Hierom is kundig, goed getraind en representatief beveiligingspersoneel zeer belangrijk.

De beveiligingsbeambten van L.V.J. Security hebben jarenlange ervaring in de beveiliging binnen de horecabranche. Hierdoor zijn zij gespecialiseerd in het tijdig herkennen van onregelmatigheden, omgaan met belemmerende omgevingsfactoren zoals geluid, lichtflitsen of extreme drukte en repressief handelen bij incidenten. Tevens hebben zij diepgaande kennis van crowdcontrol, grootschalige publieksbewegingen en de-escalatie. L.V.J. Security zal de meeste risicovolle situaties dus voorkomen, vóórdat deze uitmonden in onregelmatigheden. Indien een situatie tóch escaleert zijn onze beveiligingsbeambten getraind in het veilig en zo onopvallend mogelijk beëindigen van het incident.

Van grote etablissementen tot gezellige buurtcafés, aan iedere gelegenheid en situatie kunnen wij een alomvattende veiligheidsoplossing bieden. Wij zijn in het bezit van eigen communicatieapparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen en opvallende kleding, welke allemaal aan de gestelde eisen voldoen.

Weten wat wij voor U kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!