Waarom zou ik voor L.V.J. Security kiezen als er zoveel aanbod is op de particuliere beveiligingsmarkt?

L.V.J. Security onderscheidt zich van een groot deel van de particuliere beveiligingsmarkt door zich te focussen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Door een gestage groei, op basis van vertrouwen en loyaliteit, zijn wij in de gelegenheid om specialistisch beveiligingspersoneel in te zetten. Onze beveiligingsbeambtes zul je nooit met een slechte beroepshouding, sportschoenen of voortdurend met een telefoon in de hand tegenkomen. Onze beveiligingsbeambtes nemen het werkt zeer serieus en hebben hart voor de zaak en voor uw opdracht.

Ik zou graag beveiligingsdiensten willen afnemen maar mijn budget is niet geheel toereikend, wat kan ik doen?

L.V.J. Security mag zich met de reputatie prijzen dat zij nooit eerder een opdracht heeft afgeslagen wegens financiële tekortkomingen. Wij zullen altijd rekening houden met uw wensen en budget. Op basis hiervan kunnen wij U een vrijblijvend en gratis advies/offerte aanbieden. L.V.J. Security zal U altijd proberen te helpen waar mogelijk, daar veiligheid, respect en eensgezindheid belangrijker zijn dan die Euro extra.

Ik heb een eigen beveiligingsbedrijf, kan ik L.V.J. Security ook inhuren?

L.V.J. Security staat open voor samenwerkingen met nieuwe partijen en ZZP’ers. Er kan contact opgenomen worden via info@lvj-security.nl of 070 2303 556.

Kan ik ook stage lopen bij L.V.J. Security voor mijn beveiligingsopleiding?

Momenteel is de mogelijkheid tot het vervullen van stage bij L.V.J. Security nog niet mogelijk. Wél kunnen wij U adviseren over enkele van onze samenwerkingspartijen.