De logistiek is één van de meest lastdragende hoekstenen van onze samenleving en economie. In een wereld waar alles online te bestellen is, consumptie stijgt en waar het gezegde: “Gemakzucht dient de mens.” een steeds relevantere uitspraak wordt stijgt de druk op de logistieksector. Meer opslag, meer bewegingen en meer administratie zijn gevolgen van deze ontwikkelingen.

De afhankelijkheid van deze sector wordt, ondanks recente tegenslagen, zoals de blokkade in het Suezkanaal, nog steeds onderschat. Hierdoor bestaat de verwachting dat de druk de komende jaren enkel meer zal stijgen. Deze druk brengt bij bedrijven in deze sector een verschuiving van aandacht met zich mee. Waar het primaire proces (van A naar B) belangrijker wordt, zullen belangrijke aspecten, waaronder veiligheid, ondergeschikt raken.

Om dit voor te blijven is het van cruciaal belang om dit óf te prioriteren binnen het eigen personeel, óf om dit uit te besteden aan een derde partij.

Indien U voor uitbesteding kiest kunt U ervan uit gaan dat L.V.J. Security alles op alles zal zetten om U zo veel mogelijk te ontzorgen. Waar U zich focust op het ”van A naar B”, opslag en distributie zullen wij uw veiligheid van A tot Z waarborgen.

Van advies, opstellen van plannen, werkinstructies en bedrijfsnooddocumenten tot het fysiek beveiligen van uw vastgoed, producten, lading en wagenpark. L.V.J. Security zal zowel in uw panden als op de weg zorgen voor veiligheid van uw materialen en de materialen van uw klant, herkenbaar én onherkenbaar.

Is veiligheid een last waar U niet aan toe komt? Laat ons U helpen en neem contact op voor een vrijblijvende offerte of kennismaking.