Voor velen is het één van de ergste nachtmerries. Je komt thuis van een welverdiende vakantie in een warm, ver land. Je steekt de sleutel in het slot van de voordeur en je doet de deur open om tot de ontdekking te komen dat er is ingebroken. 

De kluis, televisies, laptops en sieraden zijn verdwenen, de achterdeur en meubels zijn beschadigd en de poes is in blinde paniek gevlucht. Een hoop ellende volgt met aangiftes, verzekeringsclaims en schadeherstel, om nog maar niet te beginnen over de impact op je gevoel van veiligheid en emoties.

L.V.J. Security begrijpt veiligheid en weet wat er nodig is om dit voor U te borgen. Wij hebben ruimschootse ervaring en bevlogenheid met het bewaken van uw eigendommen. Wij kunnen op verscheidene manieren toezicht houden op uw woning, wagenpark of bedrijfspand, denk hierbij aan cameratoezicht, fysieke aanwezigheid of een aansluiting bij onze dienst mobiele surveillance.

Wij adviseren U graag over de mogelijkheden. Onze beveiligingsbeambten zijn professioneel, goed getraind en in staat om snel te schakelen indien nodig.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via het  contactformulier of bel/Whatsapp naar 070 2303 556.