Persoonsbeveiligers, ook lijfwachten of bodyguards genoemd, zijn gespecialiseerde beveiligingsbeambten die getraind zijn voor het beveiligen van een persoon. Dit kan bijvoorbeeld een politicus, artiest, of een hooggeplaatste functionaris zijn. Het komt zelfs voor dat mensen persoonsbeveiliging inschakelen wanneer zij bedreigd worden.

Een persoonsbeveiliger doorgaat zware en regelmatige trainingen voor bijvoorbeeld verdedigingstechnieken, rijvaardigheid, en profiling. 

L.V.J. Security levert ook persoonsbeveiligers, voor zowel ad-hoc als op vaste basis. Onze beveiligingsbeambten krijgen vooraanstaande training om uw veiligheid te waarborgen. Daar persoonsbeveiligers zich vaak diep in het privé leven van de cliënt bevinden, worden zij ook extra getraind in privacy, schakelen in situaties en klantgerichtheid. 

Wilt U 100% veilig over straat, naar uw evenement of wilt U dat wij U 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschermen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek.