Een beveiligingsplan is aansluitend, maar afwijkend van een veiligheidsplan. Waar een veiligheidsplan voornamelijk is gericht op alle factoren waar rekening gehouden dient te worden, zal een beveiligingsplan zich voornamelijk focussen op hoe een object of evenement beveiligd moet worden.

Zo zal in het beveiligingsplan onder andere beschreven worden hoeveel beveiligingsbeambten ingezet moeten worden, wat voor vaste posten of surveillanceroutes van toepassing zijn en hoe de werkzaamheden eruit moeten zien. Tevens zal dit beveiligingsplan beschrijven wat de huisregels zijn, hoe deze gehandhaafd worden en hoe eventuele samenwerkingen worden ingericht.

L.V.J. Security kan met haar interne veiligheidskundige een volledig beveiligingsplan opstellen voor uw object of evenement. Na de aanvraag zal eerst, in enkele overleggen, worden vastgesteld wat uw exacte wensen zijn, binnen hoeveel tijd het plan op tafel moet liggen en welke aspecten hoofdzakelijk zijn.

Onze veiligheidskundige zal in enkele overleggen en rondgangen beoordelen hoe de beveiliging van uw object of evenement kan worden ingericht. Uiteraard is alles in overleg met het management en zal rekening worden gehouden met wensen en budget.

Indien het advies overeen gekomen wordt zal de veiligheidskundige het beveiligingsplan opstellen, indien gewenst inclusief cameraplan.

Wilt U de beveiliging van uw object of evenement naar een hoger niveau tillen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.