Sporten is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor connectie binnen de samenleving. Sportverenigingen zijn een cruciaal onderdeel bij het creëren van eensgezindheid, verbinding en betrokkenheid. Mensen van alle leeftijden en alle achtergronden kunnen hier bij elkaar komen om samen tijd door te brengen.

Bij sport hoort ook een gezonde rivaliteit. De winst op de tegenstander is voor velen een drijfveer. Rivaliteit brengt regelmatig een ”zij tegen ons” gevoel op. Dit kan tot spanningen leiden. Tevens is door drukte in sportkantines de controle op leeftijden vaak een moeilijk te handhaven probleem.

Getraind personeel met ervaring in verschillende soorten sporten en sportverenigingen kan een uitkomst bieden. Eén of meerdere beveiligers, toezichthouders of gastheren/vrouwen kunnen deze zorg bij U weghalen.

L.V.J. Security biedt tegen een aantrekkelijk tarief professionele beveiligingsbeambten, toezichthouders en gastheren/vrouwen met jarenlange ervaring in sportverenigingen. Zij kunnen U ontzorgen bij veiligheidsvraagstukken. Wilt U bijvoorbeeld werken met polsbandjes voor de leeftijdencontrole of zoekt U hier andere oplossingen voor?

L.V.J. Security is voor U het juiste adres. Wij kunnen, zowel herkenbaar als onherkenbaar toezicht houden en handhaven in uw sportvereniging. Tevens kunt U bij ons terecht over advies over hoe U uw veiligheidsbeleid kunt inrichten.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.