Tijdens de nachtelijke uren is de kans op inbraak of vandalisme exponentieel groter dan overdag. Dit is mede te danken aan het gebrek aan mensen op straat en in bedrijfspanden, slechtere zichtbaarheid door gebrek aan daglicht en grotere aanwezigheid van kwaadwillenden. 

Hierom is het wijselijk en geruststellend als er in de nachten toezicht is op uw bedrijfsmiddelen. Nu begrijpen wij bij L.V.J. Security natuurlijk ook dat beveiliging een grote kostenpost kan zijn. Hierom kan de aansluiting bij onze dienst Mobiele Surveillance een uitkomst bieden.

U geniet van het beste van beiden. Er is regelmatig toezicht op uw bedrijfsmiddelen maar U betaald niet de hoofdprijs voor een beveiligingsbeambte die de gehele nacht aanwezig dient te zijn.

L.V.J. Security biedt dan ook een aantrekkelijke oplossing hiervoor. Indien U zich aansluit bij onze surveillancedienst maken wij met U transparante afspraken over de regelmaat en intensiteit van de controles. Ook kunnen wij voor U het pand sluiten aan het einde van de dag en openen aan het begin van de volgende. Onze professionele en goed getrainde beveiligingsbeambten hebben ervaring binnen de mobiele surveillance en weten dus precies wat de aandachtspunten zijn.

Neem contact met ons op en vraag om een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek. L.V.J. Security zal altijd meedenken vanuit uw standpunt en hierop een passend advies formuleren.