Havens en luchthavens zijn onmisbaar voor de Nederlandse economie en maatschappij. Evenals de logistiek zijn havens en luchthavens de ruggengraat van vrijwel alle aspecten van het dagelijks leven. Van het bestek in de keuken tot de fiets waarmee men de boodschappen haalt, alles valt en staat met de bedrijfscontinuïteit in de havens en luchthavens in Nederland. Om nog niet te spreken van persoonlijke reizen voor zaken, vakantie of recreatie.

Waar men denkt aan beveiliging, zullen havens en luchthavens snel volgen. Zowel grote dreiging van bijvoorbeeld georganiseerde criminaliteit, smokkelwaar en terrorisme als diefstal, verduistering, fraude en vernieling lijken aan de dagelijkse orde. Desondanks zijn onze havens en luchthavens goed beveiligd.

Door overheidsinstanties en particuliere organisaties wordt dag en nacht gewerkt aan het verbeteren van de veiligheid. 

Ook L.V.J. Security draagt haar steentje bij in deze industrie. Onze beveiligingsbeambten zijn goed opgeleid en hebben ervaring met het vroegtijdig herkennen van ongewenste situaties. Onze beveiligingsbeambten hebben aanvullende kennis en vaardigheden zoals profiling, leugendetectie, omgaan met grote publieksbewegingen en werken met technologische hulpmiddelen zoals röntgenapparatuur en actief cameratoezicht.

Van de Rotterdamse Haven en Luchthaven Schiphol tot de kleinere recreatiehavens en vliegverenigingen, wij kunnen U ondersteunen in het creëren van een veilige omgeving voor uw werknemers, klanten, gasten en leveranciers.

Bent U benieuwd wat L.V.J. Security voor U kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.