Zorg, een woord die betekenis geeft aan één van de dingen waarin Nederland een voorloper is in de wereld. Een branche waarin veiligheid schouder aan schouder staat met gezondheid en heling. Een branche waarin de werknemers met recht helden worden genoemd en een branche waarin diezelfde werknemers met schering en inslag worden geconfronteerd met agressie en geweld.

De zorg in Nederland is een brede industrie waarin de persoonlijke aanpak, toegankelijkheid en diepgang in behandelingen uniek is. In de zorg werken mensen met een hart voor de medemens, een hart voor heling en een hart voor steun. Dit moet beloond worden met een veilige werkomgeving, waarin iedereen elke dag met plezier en zelfverzekerdheid naar werk gaat.

Niet alleen voor zorgprofessionals, maar ook voor cliënten, patiënten en gasten moet er een veilige en toegankelijke omgeving worden gecreëerd. Beveiliging is hier een cruciaal onderdeel van. Zichtbaar en onzichtbaar werken beveiligingsbeambten dag en nacht om de veiligheid van mensen binnen de zorg te waarborgen. 

Zorgbeveiliging is een bijzondere tak in de beveiligingsbranche. Kennis van processen, protocollen en procedures zijn belangrijk in het handhaven van de juiste handelsmethoden. Respect, privacy en psychosociale steun staan centraal in het werk.

L.V.J. Care and Safety heeft beveiligingsbeambten in dienst met ruimschootse ervaring in verschillende onderdelen van de zorgbeveiliging. Van ziekenhuizen, klinieken en praktijken tot GGZ-instellingen, jeugd- en woonzorginstanties, L.V.J. Care and Safety heeft specifieke kennis in alle aspecten van de zorg.

Onze beveiligingsbeambten zijn specifiek getraind in de omgang met patiënten, cliënten en gasten en weten hoe zij om moeten gaan met emotioneel belaste situaties. De schakeling tussen praten en fysiek handelen is één van de lastigste keuzes die een beveiligingsbeambte moet kunnen maken. L.V.J. Care and Safety is erop gespitst hierop te trainen en de-escalatie centraal te laten staan in de handelsmethoden.

Wat U ook zoekt, L.V.J. Care and Safety helpt U bij de verbetering van veiligheid binnen uw zorginstelling.